01.08.2008. / 16:48

Autor: Melisa Skender

Fotografije blizanaca Jolie - Pitt prodane za 7,5 milijuna funti

Najskuplje fotografije poznatih beba kupio je magazin Hello i platio ih 7,5 milijuna funti što je najveći iznos šo ga je neki izdavač platio za fotografiju novorođenčadi. Radi se naravno o blizancima Knox Leon i Vivienne Marcheline, prinovama u obitelji Jolie - Pitt. Usporedbe radi, fotografije Shiloh, prve biološke kćeri ovog zvjezdanog para, prodane su prije dvije godine za dva milijuna funti koje su roditelji donirali u humanitarne svrhe.
Za slike blizanaca koji su i prije samog rođenja izazivali veliku pozornost medija magazin Hello ponudio je više od magazina OK! a prava su otkupili do 4. kolovoza kako bi i naplatili tako skupo plaćenu ekskluzivu. Blizanci su naime zaštićeni od znatiželjne javnosti od dana kada su se 13. srpnja rodili u bolnici Lenval u Nici. U magazinu Hello smatraju kako u rukama imaju senzaciju desetljeća: "Brad i Angelina su par iz snova u svijetu glossy magazina i očekujemo da će naša tiraža s fotografijom njihove djece na naslovnici biti tri puta veća od uobičajene", rekao je jedan od anonimnih zaposlenika magazina Hello, a prenosi britanski Daly Mail. Prava za američko tržište otkupio je People za 14 milijuna dolara.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika