Objavljeno u Nacionalu br. 664, 2008-08-04

Autor: Nacionalova redakcija

Prinova u kući

Bandiću u dom stiže retriver Rudi

Rudi je mladunče 8-godišnjeg Bila koji je lani preživio operaciju i 26-dnevnu kemoterapiju

RETRIVER BIL već godinama prati zagrebačkog gradonačelnika u joggingu i izletima na SljemeRETRIVER BIL već godinama prati zagrebačkog gradonačelnika u joggingu i izletima na SljemeOsim osmogodišnjeg retrivera Bila, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odnedavno ima i drugog kućnog ljubimca - osmomjesečnog Rudija. Novi Bandićev pas iste je pasmine kao i dosadašnji, s kojim je često šetao Zagrebom, i trenutačno je na dresuri kod nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Zlatka Žagmeštra, a u Bandićev dom trebao bi stići za tjedan dana. Ipak, gradonačelnik je i malenog Rudija počeo navikavati na svoj dnevni ritam - već prošle subote Rudi je s gazdom trčkarao po Sljemenu.

Njegov prvi retriver Bil često je s njim odlazio u jutarnji jogging ili izlete na Sljeme. Prošle godine bio je podvrgnut operaciji jer je u desnoj nosnici imao veliku izraslinu koja mu je otežavala disanje, a sumnjalo se i da je to zloćudan tumor. Tijekom operacije koja je trajala više od pet sati Bandićevu ljubimcu veterinari su davali transfuziju krvi koju mu je donirao Rudi, retriver Damira Skoke, predsjednika Hrvatskog kinološkog saveza. Nakon operacije Bandićev pas oporavljao se dva tjedna, a potom ga je odveo na 26-dnevnu kemoterapiju. Kako je za Nacional prošlog vikenda rekao Bandić, Bil se od prošlogodišnje bolesti potpuno oporavio i za dva tjedna proslavit će osmi rođendan. Bil je dobio mladunče, kojem je Bandić dao ime Rudi, po psu koji je Bilu darovao krv. Osmomjesečni Rudi tako će se nakon dresure kod Žagmeštra uskoro doseliti u dom zagrebačkoga gradonačelnika.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika