03.08.2008. / 10:55

Autor: Katarina Zorić

Crna statistika

Četvero poginulih na cestama

Osječko-baranjska policijska uprava izvijestila je da su dvije osobe poginule sinoć pri slijetanju motocikla s ceste u mjestu Koritna kod Đakova

Danas su u dvjema prometnim nesrećama poginule dvije osobe, a jedna je ozlijeđena, izvijestio je Državni centar 112 Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Virovitički županijski centar u 06:18 sati primio je dojavu građanina o teškoj prometnoj nesreći u mjestu Pepelane kod Suhopolja, na županijskoj cesti Pepelane-Đulovac. U slijetanju osobnog vozila sa kolnika, jedna osoba je poginula, a jedna je ozlijeđena.

U 03:06 sati Županijski centar 112 u Dubrovniku primio je dojavu da na D8, iznad Gradca, pokraj kluba Pineta leži krvav motociklist. Obaviještena je Hitna pomoć u Pločama i policijska postaja u Makarskoj, a naknadnom provjerom utvrđeno je da je motociklist poginuo.

Osječko-baranjska policijska uprava izvijestila je da su dvije osobe poginule sinoć pri slijetanju motocikla s ceste u mjestu Koritna kod Đakova.

Nesreća se dogodila oko 22,30 sati, a prema prvim podacima, motocikl kojim su se vozili 19-godišnjak i 21-godišnjakinja sletio je iz neutvrđenog razloga s ceste u Strossmyerovoj ulici u mjestu Koritna. Mladić i djevojka poginuli su na mjestu nesreće.



Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika