04.08.2008. / 10:21

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Vanja Halilović - ekskluzivni intervju

Pola sata nakon što me moja glavna urednica nazvala i rekla da je RTL-ova voditeljica Vanja Halilović pristala na intervju i da zbog toga moram doći u Zagreb, ista ona o kojoj je Extra ekskluzivno objavila priču da je u ljubavnoj vezi s tenisačem Goranom Ivaniševićem, shvatila sam da je to jedna vrlo nezgodna stvar. Ne zato što je ona jako bitna za opstanak hrvatske nacije, s čime se složila i 24-godišnja voditeljica, nego zato što većina vas vjerojatno očekuje intervju u kojem ona govori o pikanterijama svoje veze sa splitskim tenisačem. 

Za početak, na intervju je zakasnila pola sata, nije rekla zašto i činilo mi se već na prvom pitanju da ona točno zna na koja želi odgovoriti, a na koja ne. S obzirom na to da smo se prvi put srele, priznala je da se raspitivala tko sam, a zauzvrat je tražila da joj iskreno kažem sviđa li mi se njezina, ponovno svjetlije obojena kosa. Boja mi se svidjela, kao i Vanja, no, simpatije na stranu, beskrajno je teška osoba tijekom intervjua.

EXTRA: Kako to da ste pristali dati intervju upravo Extri koja je prva razotkrila vašu vezu s Goranom Ivaniševićem? Vjerujem da ste čuli glasine o tome kako ste upravo vi dojavili lokaciju gdje se sastajete s Goranom.

- Upravo zato jer ste vi prvi to objavili pa je vrijeme da se više zatvori taj krug i da ovaj intervju bude zadnje što će na tu temu ikada više izaći.

Cijeli intervju i fotografije s fotosessiona u studijima Jadranfilma potražite u novoj Extri

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika