05.08.2008. / 11:16

Autor: Katarina Zorić

Zadar

Uzroci smrti pilota teške tjelesne ozljede, a polaznika utapljanje

Pri padu školskog zrakoplova koji se srušio prošlog petka 6,5 nautičkih milja jugozapadno od Dugog otoka i instruktor letenja i polaznik pilotske škole zadobili su višestruke teške tjelesne ozljede

Obdukcijom je utvrđeno da su uzrok smrti 36-godišnjeg hrvatskog instruktora letenja Danijela Olekse teške tjelesne ozljede zadobivene pri padu Lufthansina školskog zrakoplova, a uzrok smrti talijanskog polaznika pilotske škole, 20-godišnjeg Alessandra D' Agatte je utapljanje, doznaje se jutros u Policijskoj upravi zadarskoj.

Pri padu školskog zrakoplova koji se srušio prošlog petka 6,5 nautičkih milja jugozapadno od Dugog otoka i instruktor letenja i polaznik pilotske škole zadobili su višestruke teške tjelesne ozljede.

Tijelo talijanskog polaznika pilotske škole je u skladu sa zakonskom procedurom preuzela obitelj i bit će prevezeno u Italiju.

Tijela Danijela Olekse i Alessandra D'Agatte izvučena su jučer iz olupine zrakoplova tipa Piper 44, a nakon što su izvučena tijela, uz pomoć dizalice iz mora su izvučeni i ostaci zrakoplova.

Uz pomoć podvodnih kamera zrakoplov je u nedjelju otkriven na dubini od 67 metara.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika