05.08.2008. / 13:14

Autor: Katarina Zorić

Kosovo

Četvero ozlijeđenih u sukobima u Mitrovici

Hoti je izjavio kako je nasilje izbilo nakon što je skupina od šest lokalnih Srba napala jednog mladog Albanca na sjeveru grada.

Noćas su u Mitrovici na sjeveru Kosova izbili sukobi u kojima su ozlijeđeni jedan pripadnik policije UNMIK-a, jedan mladi Albanac i dvojica Srba, priopćila je kosovska policija.

"Specijalne postrojbe policije UNMIK-a i Kosovske policije intervenirale su kako bi uspostavile nadzor i to je postignuto tek u ranijim jutarnjim satima", izjavio je za HINA-u glasnogovornik Kosovske policije Besim Hoti. On je rekao da su u sukobima ozlijeđene četiri osobe, te da je oštećeno osam vozila i tri poslovna prostora.

Hoti je izjavio kako je nasilje izbilo nakon što je skupina od šest lokalnih Srba napala jednog mladog Albanca na sjeveru grada.Kazao je kako su se kasnije sukobi proširili i na područje tri nebodera nastanjena mješovitom stanovništvom.

Situacija na sjeveru Kosova ostaje vrlo napeta, a policija je pojačala sigurnosne mjere.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika