06.08.2008. / 11:15

Autor: Nina Tomljanović

Slučaj Maddie

Veliki propust policije o nestanku Maddie McCain

Prodavačica je ispričala da je par koji je došao u prodavaonicu sa sobom vodio još dvoje bučne djece, a da je djevojčica na koju se sumnja da bi mogla biti Maddie mogla imati tri ili četiri godine

U jednoj prodavaonici u Amsterdamu u društvu pomalo neobičnog para je viđene djevojčica koja je vrlo slična nestaloj djevojčici Madeline McCain, piše britanski The Sun.

Djevojčica je pričala engleski, imala je istaknute velike oči baš kao i Maddie te je bila te dobi. Ljudi s kojima je bila rekli su da su iz jednog malog cirkusa, a djevojčicu su doveli u kupovinu nekoliko dana nakon što su Kate i Gerry McCain javili nestanak kćeri prilikom odmora u ljetovalištu Praia da Luz u Portugalu. Anna Stam, prodavačica u jednoj trgovini je izjavila kako ju je djevojčica za koju se sumnja da je bila Maddie, pitala: Znate li gdje je moja mama? Djevojčica je odgovorila: Zovem se Maggie. Kad je prodavačica ponovila, rekla je: Ne, zovem se Maddie. Zatim ju je prodavačica pitala kad je zadnji put vidjela majku, na što je djevojčica odgovorila: Oni su me odveli sa odmora, misleći na ljude s kojima je viđena.

Anna Stam, 41-godišnja prodavačica o ovom slučaju je policiju upozorila tek mjesec dana od kako je pročitala na internetu o Maddienom nestanku te je tada shvatila da bi mogla svjedočiti. Nekoliko dana kasnije, 18. lipnja prošle godine, nizozemska policija obavijestila je o ovome portugalske detektive.

Prodavačica je ispričala da je par koji je došao u prodavaonicu sa sobom vodio još dvoje bučne djece, a da je djevojčica na koju se sumnja da bi mogla biti Maddie mogla imati tri ili četiri godine. Imala je ravnu smeđu kosu, a kosa joj je mogla biti duga do ramena. Imala je blijedo lice i upadljivo velike oči.

Detalje ovog slučaja policija nije otkrila McCainovima te se ovih dana zbog toga ssreću s nizom optužbi. Kate i Gerry McCain vrlo su iznervirani ovim propustom koji je za cijeli slučaj oko nestanka njihove kćeri vrlo bitan te je mogao uvelike pomoći u potrazi za Maddie.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika