09.08.2008. / 18:58

Autor: Petra Horvat

Milan Bandić:

'Objava anonimnog pisma protiv Rađenovića je nedopustiva'

Bandić je izjavio kako će krivci odgovarati za učinjeno, a Rađenović tvrdi kako je sporno pismo staro devet mjeseci i da je prethodilo njegovom premlaćivanju

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je ocijenio nedopustivim objavljivanje anonimne prijave protiv bivšeg čelnika Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića na službenoj internetskoj stranici zagrebačkog Holdinga.

Bandić je izjavio kako je od uprave Holdinga zatražio da se do polovice idućeg tjedna očituje na budalaštine, nepodopštine, stavljanja na internet stranicu anonimnu prijavu protiv kolege Rađenovića. "To je nedopustivo, a počinitelj će snositi posljedice", izjavio je Bandić koji je pritom pozvao institucije pravne države da rade svoj posao.

Anonimno pismo u kojem se Rađenovića optužuje za mobbing, primanje mita i seksualno zlostavljanje zaposlenika, na stranicama Holdinga objavljeno je u četvrtak, a kasnije je skinuto sa stranice. "Riječ je o degutantnom pismu starom devet mjeseci koje je prethodilo nizu prijetnji i mom premlaćivanju", izjavio je Rađenović.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika