10.08.2008. / 10:25

Autor: Petra Horvat

Peking 2008

Balić pauzira tri utakmice, Ljubičić otkazao i nastup u parovima

Hrvatski tenis će na OI predstavljati samo Marino Čilić, dok će rukometna reprezentacija nekoliko utakmica odigrati bez Balića koji se ozlijedio na utakmici sa Španjolskom

Ivano Balić, hrvatski rukometaš, na današnjoj će utakmici protiv Španjolske propustiti barem tri utakmice zbog rupture mišića lista desne noge. Tenisač Ivan Ljubičić je nakon pojedinačnog olimpijskog turnira danas otkazao i nastup u parovima.

Ljubičić je kazao kako mu se rana povećala od pokušaja treninga i da je prisiljen odustati i od nastupa u parovima sa Marinom Čilićem. Također, upitan je i njegov nastup na US Openu jer slijedi dva do tri tjedna mirovanja. "Žao mi je, moj dolazak u Peking bio je rizik koji sam prihvatio", kazao je Ljubičić koji će ostati u Pekingu još nekoliko dana.

Na OI je i Ljubičićev liječnik Pierfrancesco Parra, koji je tenisaču već pomagao kod sličnih ozljeda. Ljubičić i Čilić su u 1. kolu trebali igrati protiv Čileanaca Gonzaleza i Messua. Ranije, svoj su nastup zbog bolesti otkazali Mario Ančić i Ivo Karlović, pa će hrvatski tenis zastupati samo Čilić.

Ivano Balić, koji je ozlijedio mišić lista desne noge u 24. minuti susreta sa Španjolcima, odmah nakon utakmice prevezen je u Olimpijsko selo gdje je obavljen ultrazvuk koji je pokazao djelomičnu rupturu mišića.

Liječnik hrvatske reprezentacije Mladen Miškulin priopćio je da su na licu mjesta napravili kompresiju i krio-terapiju tako da nije došlo do velikog hematoma, što je preduvjet za brz oporavak. Kazao je i kako Baliću slijedi mirovanje, zbog čega će propustiti najmanje tri utakmice.

Vezane vijesti

Ljubičić: Ivanišević me napio, a Pranjić mi omogućio finale Lige prvaka uživo

Ljubičić: Ivanišević me napio, a Pranjić mi omogućio finale Lige prvaka uživo

U razgovoru za službenu stranicu Roland Garrosa, umirovljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić odgovarao je na pitanja o manje poznatim detaljima iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika