10.08.2008. / 16:44

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Ivana Nobilo Cetinski: "Ova je beba došla u pravo vrijeme za nas"

Supruga i menadžerica pjevača Tonyja Cetinskog prvi put za medije govori o svojem braku i trudnoći, otkriva zašto nije euforična u iščekivanju prvoga djeteta te priznaje da niti ne zna točno koliko je tjedana trudna

Da sam razgovor sa suprugom pjevača Tonyja Cetinskog, ujedno i njegovom menadžericom Ivanom Nobilo Cetinski, napisala u potpunosti, trebalo bi nam barem deset stranica više. Vrlo je opširna u intervjuima, i to vjerojatno zato što ne pristaje baš na svaki. Iz iskustva stečenog u ovih nekoliko godina poznanstva znam da je veliki profesionalac i da će bez obzira na to što, blago rečeno, mrzi višesatna snimanja, to ipak stoički odraditi. Ipak, sve nas je začudila činjenica da ona nijednog trenutka nije rekla da nešto ne može ili ne želi. Jer, upravo bismo to očekivali od buduće majke u četvrtom mjesecu trudnoće koja svoj godišnji odmor provodi u Lumbardi na Korčuli gdje smo je i posjetili. U jednom se trenutku toliko oznojila da sam htjela prekinuti snimanje jer sam mislila da joj nije dobro, na što mi je ona rekla: "Sve je u redu, ajmo dalje; imam samo gomilu ametista na sebi."

EXTRA: Ametist je vrsta ljubičastog kristala od kojeg je načinjen nakit koji ste imali na snimanju. Želite li reći da on utječe na vas?

- Da, ima jaku energiju i oblio me znoj jer sam ga imala jako puno na sebi. Godinama se zanimam za terapiju kristalima i oduvijek sam bila sklona alternativi, homeopatiji, numerologiji i bioenergiji. Imam osjećaj da su kristali oko mene čitav život. Evo, već mjesecima imam oko vrata sugilit, stavila sam ga prije zime jer štiti od virusa. U kući imam oko 50-ak kristala koje čistim i punim, živim s njima i koristim ih kako bih riješila neki problem. Energetski sam otvorena prema njima i smiruju me. Uvijek se prvo liječim alternativom, a lijekove koristim vrlo rijetko. Slomljenu trticu mi dva mjeseca nisu mogli riješiti fizikalnim terapijama, ali ju je bioenergetičar izliječio.

EXTRA: Kažete da se bavite alternativnim metodama. Jeste li tako predosjetili i trudnoću?

- Sigurno je sve to bilo zapisano. Nemojte da sada ispadnem kao netko tko živi samo prema brojevima. Ja sam pronašla neka saznanja o tome, proučavam to i djelomično u to vjerujem. Nije mi to okosnica života. Ovo dijete je došlo u vrijeme kad je trebalo doći. Moje je tijelo očito imalo energiju koja je u tom trenutku bila spremna za to. Osjetila sam nešto u sebi i rekla - u redu, prepuštam se.

EXTRA: Kako je Tony reagirao kad je saznao da čekate bebu?

- Život je ionako drama pa je ja ne prakticiram i svakodnevno. Zapravo, ne podnosim euforije u bilo kojem smislu. Ne, nisam vrištala po kući i hodala s testom trudnoće u ruci. Jednostavno sam osjećala da će to doći, bila sam spremna. Tony i ja smo samo sretni. Ima li ljepšeg od toga?

Cijeli intervju pročitajte u novom broju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika