11.08.2008. / 09:09

Autor: Katarina Zorić

Slučaj Rađenović

Bandić traži Ljubičićevu i Ivankovićevu ostavku?

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića naljutilo je anonimno pismo objavljeno na internetskim stranicama gradske tvrtke u kojem se proziva bivšeg direktora Cesta Igora Rađenovića te očekuje Ljubičićevu i Ivankovićevu ostavku

Afera u Zagrebačkim cestama ovih bi dana mogla završiti smjenom predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića i njegova glasnogovornika Nenada Ivankovića. Naime, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića naljutilo je anonimno pismo objavljeno na internetskim stranicama gradske tvrtke u kojem se proziva bivšeg direktora Cesta Igora Rađenovića te očekuje Ljubičićevu i Ivankovićevu ostavku, piše Jutarnji list.

Slobodan Ljubičić nije upoznat s takvim najavama i nema informacija da će morati podnijeti ostavku. "Ovo mi je prvi glas i doista ne znam da se od mene traži ostavka niti da će se to dogoditi sljedeći tjedan, što opet nije nevjerojatno", rekao je Ljubičić Jutarnjem listu.

Nenad Ivanković nije želio komentirati najavljene smjene jer se vraća s godišnjeg i nije najbolje upućen u posljednja zbivanja te, kako kaže, mora sve prvo vidjeti.

Iako neki upućeni smatraju da bi za Bandića bilo dobro kada bi se Ljubičić povukao zbog brojnih afera u zadnje vrijeme, dio visokopozicioniranih članova Holdinga ipak smatra da bi smjena Ljubičića ozbiljno uzdrmala i Bandićevu karizmu pa i karijeru. Tvrde, naime, da Ljubičić osmišljava gotovo sve najvažnije projekte koji gradskom proračunu donose kapital.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika