12.08.2008. / 14:03

Autor: Katarina Zorić

Predsjednik Uprave holdinga

Ljubičić podnio ostavku

Ljubičić u tekstu ostavke kao razloge navodi propust koji se dogodio objavom materijala na internetskim stranicama Holdinga i s time povezanim medijsko-političkim pritiscima

Slobodan Ljubičić, dosadašnji predsjednik Uprave zagrebačkog holdinga, podnio je danas ostavku na tu poziciju zbog objave anonimne prijave protiv bivšeg čelnika Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića na službenoj internetskoj stranici Holdinga.

U pismenoj ostavci stoji kako je odluka motivirana "propustom koji se dogodio objavom materijala na web-stranicama Zagrebačkog holdinga i s time povezanim medijsko-političkim pritiscima, a što može izazvati poteškoće u funkcioniranju te uspješne tvrtke".

Prije nego što je pročita novinarima, Ljubičić će ostavku donijeti na sjednicu Uprave Zagrebačkog holdinga. Nacional iz dobro upućenih izvora doznaje da će danas biti poznato i ime novog direktora Zagrbačkog holdinga koji će doći iz redova članova zagrebačkog Poglavarstva.

Mediji su jučer spekulirali da bi ostavku mogao dati i glasnogovornik Nenad Ivanković, a Nacional doznaje da je i Ivankovićeva ostavka gotovo sigurna.

Nacional je već objavio da se Bandić mora riješiti Slobodana Ljubičića i Nenada Ivankovića, ako želi ostati SDP-ov kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika. Taj je potez morao napraviti kako bi se izbjegli sukobi u zagrebačkoj organizaciji unutar koje, ionako, postoji veliki broj Bandićevih oponenata.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika