17.08.2008. / 11:33

Autor: Katarina Zorić

Sarajevo

Osumnjičeni za ubojstvo Zečevića najavio predaju hrvatskoj policiji

Marinković je u izjavi za današnji Dnevni avaz najavio kako će za nekoliko dana otići u Zagreb i "samonicijativno dati izjavu (o Zečevićevu ubojstvu) kako bi odokazao nevinost"

Bosanskohercegovački državljanin Sava Marinković kojega policija sumnjiči da je sudjelovao u ubojstvu Davora Zečevića Zeca počinjeno prošle godine u Zagrebu, zanijekao je svaku vezu s tim zločinom i najavio kako će se dragovoljno predati hrvatskoj policiji i dati iskaz o svemu što zna o tom slučaju.

Marinković je u izjavi za današnji Dnevni avaz najavio kako će za nekoliko dana otići u Zagreb i "samonicijativno dati izjavu (o Zečevićevu ubojstvu) kako bi odokazao nevinost". Marinković je ustvrdio kako u Zagrebu nije bio već godinama.

Potvrdio je kako ga je policija u Istočnom Sarajevu već saslušavala u vezi s ubojstvom Zečevića pri čemu je također zanijekao umiješanost u taj slučaj. Također je saslušavan i zbog sumnje da je sudjelovao u miniranju groba pokojnog predsjedatelja Predsjedništva BiH Alije Izetbegovića."Lažno sam osumnjičen i saslušavan u sarajevskoj policiji nakon takvih optužbi", kazao je Marinković.

Istaknuo je da je žrtva policijske urote koja ga pokušava povezati i s nizom nerazjašnjenih ubojstava počinjenih na području Istočnog Sarajeva gdje se vodi otvoreni rat između dviju suprotstavljenih kriminalnih skupina.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika