17.08.2008. / 11:49

Autor: Katarina Zorić

Zadar

U sudaru autobusa i četiri osobna vozila jedna osoba poginula

Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život, od kojih je jedna osoba preminula u zadarskoj Općoj bolnici

Noćas oko ponoći na DC-08 između mjesta Pakoštane i Drage dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila i autobus. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život, od kojih je jedna osoba preminula u zadarskoj Općoj bolnici. Također dvije osobe su lakše ozlijeđene, izvijestila je jutros Policijska uprava zadarska.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozilo Hyundai Accent riječkih registracijskih oznaka, vozeći prema Šibeniku, nepropisno pretjecao osobno vozilo Opel Omega, zagrebačkih registracijskih oznaka, te je udario u to vozilo. Pri tome Hyundai je odbačen na lijevi prometni trak te je udario u autobus riječkih registracijskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Autobus se zbog udara nastavio nekontrolirano kretati te je udario u vozilo Chevrolet Lacetti, zadarskih registracijskih oznaka koje je vozilo prema Šibeniku, nakon čega u autobus udara vozilo " Audi Q7", talijanskih registracijskih oznaka, koje se također kretalo prema Šibeniku, navodi policija.

U prometnoj nesreći 25-godišnji vozač Hyundaia iz Rijeke od teških tjelesnih ozljeda preminuo je u zadarskoj Općoj bolnici, a 25-godišnja putnica iz istog vozila zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život.

Lakše su ozljeđeni 58-godišnja talijanska državljanka iz vozila Audi i 47-godišnji vozač autobusa iz Kraljevice.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika