20.08.2008. / 08:37

Autor: Marko Biočina

Nastavak slučaja Rađenović

I Rožić trebao biti pretučen

Prema još nepotvrđenim informacijama, bivši HSP-ov saborski zastupnik i potpredsjednik zagrebačke gradske skupštine Miroslav Rožić trebao je biti napadnut od istih osoba koje su osumnjičene da su pretukle Igora Rađenovića. To je policiji navodno otkrio Miodrag Šimunac Miki, jedan od osumnjičenih za napad, a prenio Jutarnji list.

Šimunac je policijskim službenicima navodno rekao kako se na tajnom popisu petorice ljudi na koje je naručen napad, odmah ispod Rađenovićevog imena nalazilo Rožićevo.

Sam Rožić izjavio je kako nije iznenađen takvim informacijama: "Policija me nije obavijestila o tome, što može značiti da ta informacija nije točna ili policija slučaj ne shvaća ozbiljno. No, ako se pokaže da se mene planiralo pretući, tada to potvrđuje moju teoriju tko zapravo stoji iza napada na Rađenovića. Zamjerio sam se istim ljudima kao i bivši direktor Cesta. Poznato je da su brojni članovi HSP-a zaposleni u toj tvrtki. Ja sam izišao iz te stranke jer više nisam mogao slušati izmišljotine i tračeve koje su stranačke kolege širile o meni".

Iako Rožić nije imenovao osobe za koje smatra da bi mogle naručiti napad na njega, pretpostavlja se kako je aludirao na činjenicu da su visoki dužnosnici Zagrebačkih cesta Stipo Ćorić i Ivan Friščić, ujedno i članovi HSP-a. Sam Ćorić odbacio je takve insinuacije rekavši kako s Rožićem nema nikakvih sukoba, iako ga ne voli "jer je napustio stranku pred izbore, a to je izdaja".


Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika