22.08.2008. / 10:36

Autor: Katarina Zorić

Loš dan u Pekingu

Porazi hrvatskih stolnotenisača

Sudar 39-godišnjeg Primorca i tri godine starijeg Persson bio je posve otvoren do posljednjeg trenutka. Nažalost, Zoran, kojem su ovo šeste olimpijske igre, u ključnim trenucima je previše griješio

Hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac koji se nije uspio plasirati u polufinale Olimpijskih igara u Pekingu. U susretu četvrtfinala Primorac je izgubio od Šveđanina Jorgena Perssona 1:4.

Sudar 39-godišnjeg Primorca i tri godine starijeg Persson bio je posve otvoren do posljednjeg trenutka. Nažalost, Zoran, kojem su ovo šeste olimpijske igre, u ključnim trenucima je previše griješio.

Primorac je odlično otvorio meč i dobio je prvi set 11:7. Persson je uzvratio u drugom (11:6) i vrlo brzo poveo u trećem 10:4. Primorac se vratio na 8:10, no Šveđanin je ipak dobio treći set. U četvrtom setu je Primorac kod 11:10 imao set loptu i laganu loptu, no promašio je i set se okrenuo na suparničku stranu. U petom setu također smo gledali izjednačenu igru. Šveđanin je imao meč loptu na 10:9, a Primorac odličan napad, no pogriješio je i pobjeda je pripala Perssonu.

Nakon Zorana Primorca u četvrtfinalu olimpijskog turnira u stolnom tenisu poražen je i drugi hrvatski predstavnik Tan Ruiwu. Od njega je bio bolji Kinez Linqin Wang 4:0.


Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika