24.08.2008. / 10:12

Autor: Katarina Zorić

Oduševljenje

Ćilić osvojio prvi ATP naslov u karijeri

Uoči turnira u New Havenu mladi tenisač bio je na 31. mjesto ATP ljestvice, a od sutra će zauzimati negdje oko 25 mjesta

Hrvatski tenisač, 19-godišnji Marin Ćilić pobijedio je u New Havenu sa 2:1 u setovima američkog tenisača Mardyja Fisha, u svom prvom ATP finalu u karijeri. Šesti nositelj Ćilić pobijedio je Fisha, osmog nositelja, sa 6-4 4-6 6-2. Svoju prvu ATP titulu Ćilić je izborio nakon jednog sata i 54 minute igre. "Osjećam se sjajno, oduševljen sam. Meč je bio neizvjesan i dramatičan s mnogo uspona i padova. Srećom, u pravi trenutak vsam se ratio u ritam i sada uživam u ovom trenutku," rekao je Čilić.

. "Ovaj naslov je potvrda da sam na dobrom putu, a sada ću imati još više samopouzdanja," dodao je 19-godišnji Čilić koji se još jednom osvrnuo na protekle dane.

"Bio je ovo sjajan tjedan, dobio sam nekoliko mečeva protiv odličnih tenisača. Psihički i fizički se odlično osjećam. Nadam se kako ću trenutačnu formu zadržati i za US Open," rekao je Čilić koji nije skrivao emocije nakon pobjede. "Nisam znaš što bi od sreće, samo sam mahao rukama," zadovoljno je istaknuo mladi tenisač.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika