24.08.2008. / 10:51

Autor: Katarina Zorić

Kraljica popa

Madonna počela novu svjetsku turneju u Cardiffu

Tijekom dva sata američka zvijezda nizala je naslove s novog albuma Hard Candy, najslušanijeg u 27 zemalja te neke od svojih najvećih uspješnica poput Like a Prayer i Into the Groove

Madonna je sinoć počela novu svjetsku turneju Sticky and Sweet na stadionu Millennium u glavnom gradu Walesa Cardiffu. Sinoćnji koncert pokazao je da je Madonna i u 51. godini kraljica popa.

Tijekom dva sata američka zvijezda nizala je naslove s novog albuma Hard Candy, najslušanijeg u 27 zemalja te neke od svojih najvećih uspješnica poput Like a Prayer i Into the Groove, u prisustvu supruga, britanskog redatelja Guyja Ritchieja i njihovo troje djece.

Madonna koja je 16. kolovoza napunila 50 godina, tijekom turneje izvest će 49 koncerata, prvo po Europi, a potom će nastaviti u SAD-u, Kanadi, Meksiku i Brazilu. Zadnji nastup održat će u Sao Paolu 18. prosinca.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika