25.08.2008. / 13:59

Autor: Nina Tomljanović

Obiteljsko nasilje

Uhićen sin Ivana Koradea

Neslužbeno se doznaje da je Mario Korade prijetio svojoj supruzi koja je iz njihove kuće s djetetom pobjegla u Varaždin gdje ga je prijavila u nadležnoj policijskoj postaji zbog nasilja u obitelji

Sin pokojnog generala Ivana Koradea, 19-godišnji Mario je uhićen nakon što ga je 21-godišnja supruga Lea prijavila navodno zbog obiteljskog nasilja. Neslužbeno se doznaje da je Mario Korade prijetio svojoj supruzi koja je iz njihove kuće s djetetom pobjegla u Varaždin gdje ga je prijavila u nadležnoj policijskoj postaji zbog nasilja u obitelji.

Tamošnja policijaska postaja odmah je obavijestila PU krapinsko-zagorsku te su djelatnici iz Zlatar Bistrice jučer navečer uhitili Marija u njegovoj kući u Velikoj Veterničkoj. Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Robert Pavić kazao je kako se trenutno provodi kriminalistička obrada nad 19-godišnjakom iz Velike Veterničke zbog sumnje u kazneno djelo obiteljskog nasilja. "To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku", kazao je glasnogovornik policije Pavić.

Mladi par nedavno je dobio bebu a prema nekim informacijama Marijo je supruzi Lei prijetio oružjem. Poput njegova oca Ivana, Marijo je često divljao po Zagorju, posebice Varaždinu te ga većina poznaje kao nasilnika.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika