27.08.2008. / 09:40

Autor: Marko Biočina

Policija potvrdila

Napadači na Rađenovića nisu imali popis budućih žrtava

Ravnatelj policije je bivšeg HSP-ovcu i potpredsjedniku Gradske skupštine Miroslavu Rožiću, koji je navodno također trebao biti napadnut, potvrdio kako ne postoji nikakav popis

Iako se u medijima spekuliralo kako su napadači na bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića posjedovali popis osoba koje je trebalo pretući, čini se kako takav popis ne postoji. Naime, nakon što se pojavila informacija da se na popisu iz Rađenovićevog imena nalazilo i ime bivšeg HSP-ovca i potpredsjednika Gradske skupštine Miroslava Rožića, on se obratio ravnatelju policije Marijanu Benku s namjerom da sazna jesu li te informacije točne.

Kako je Rožić ispričao Večernjem listu, Benko mu je saopćio kako policija nije otkrila nikakav takav popis: "Benko mije rekao da ne postoji nikakav popis ni snimka razgovora izmeđunaručitelja Rađenovićevog premlaćivanja i izvršitelja".

Benko je Rožiću rekao i kako policija nema nikakvih indicija na temelju kojih bi mogla zaključiti da bi naručitelji napada na Rađenovića htjeli isto napraviti i Rožiću.

"Nisam bio u istoj stranci s Igorom Rađenovićem, nismo poslovno surađivali, a nismo ni obiteljski prijatelji pa policija ne vjeruje da sam mogao biti meta sličnog napada", rekao je Rožić.

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika