27.08.2008. / 11:43

Autor: Nina Tomljanović

Italija

Otkazano natjecanje za Miss časnih sestara

Otac Rungi inače pripadnik reda pasionista, iz svoga samostana u Mondragoneu, na jugu Italije kaže da nikada nije imao namjeru postaviti sestre na modnu pistu te da je sve interpretirano kao fizičko natjecanje

Prvo natjecanje ljepote za časne koje se trebalo održati početkom rujna u Italiji, otkazano je a razlog tomu je, kako je rekao svečenik Antonio Rungi koji je sve isplanirao, jer je projekt pogrešno shvaćen.

Otac Rungi inače pripadnik reda pasionista, iz svoga samostana u Mondragoneu, na jugu Italije kaže da nikada nije imao namjeru postaviti sestre na modnu pistu te da je sve interpretirano kao fizičko natjecanje. "Ja sam mislio na nešto puno kompleksnije, na njihovu duhovnost, društvenu svijest, milosrđe i ostale kvalitete", rekao je Rungi.

Kaže i kako njegovi nadređeni nisu bili sretni. "Mjesni biskup nije bio sretan, ali niti oni me nisu razumjeli", rekao je svečenik.

Rungi je na svom blogu pozvao časne sestre da mu pošalju fotografije koje bi on objavio na svojoj stranici, a zatim bi svi korisnici interneta mogli glasovati za najljepšu. Na svom je blogu napisao da mu je namjera bila prikazati "unutarnju ljepotu" sestara i rad kojim pridonose Crkvi i društvu, najviše u obrazovanju i zdravstvenoj zaštiti.

Vezane vijesti

Izabrana najmlađa Miss Amerike u povijesti

Izabrana najmlađa Miss Amerike u povijesti

Sedamnaestogodišnja Miss Nebraske Teresa Scanlan izabrana je u subotu navečer za Miss Amerike, kao najmlađa pobjednica toga natjecanja u ljepoti u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika