29.08.2008. / 17:56

Autor: Petra Horvat

Demantij

USKOK: 'Ne istražujemo Musića i Bandića'

Na svojim stranicama, USKOK demantira napise iz Jutarnjeg lista

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) danas je demantirao napise Jutarnjeg lista izjavom kako ne istražuju Ivana Musića, punca predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. "USKOK ne istražuje osobe koje na naslovnici spominje Jutarnji list", izvjestio je USKOK.

Naime, nadležna policijska uprava provodi kriminalističku obradu izuzete dokumentacije iz Zagrebačkih cesta, a predmet obrade je poslovanje Zagrebačkih cesta i tamo odgovornih osoba, a ne osoba koje navodi Jutarnji list", navelo je Državno odvjetništvo.

Jutarnji list je objavio da USKOK istražuje kako se u Zagrebu ugovarala gradnja već sagrađenih objekata te da je u jednom takvom slučaju naknadni ugovor sklopljen s tvrtkom Milanovićeva punca GIM d.o.o.  Jutarnji list tvrdi da je prilikom gradnje spoja Sarajevske i Vatikanske ulice u Novom Zagrebu tvrtka GIM posao stručnog nadzora gradnje dobila ne prije početka radova, već 18 dana nakon završetka i službenog otvaranja već sagrađene prometnice.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika