31.08.2008. / 01:36

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Ljubavi koje su završile s ljetom

Manekenka Ana Krpan i televizijska voditeljica Lana Banely prekinule su ljubavne veze; prva s poduzetnikom Danielom Tomićem, a druga s bivšim nogometašem Silviom Marićem

Kako početak ljeta donosi nove ljubavi tako je i kraj ljeta često kritično vrijeme za neke veze. Između ostalih, vezu su prekinuli manekenka Ana Krpan i poduzetnik Daniel Tomić te bivši nogometaš Silvio Marić i dvadestdvogodišnja HTV-ova voditeljica sportskih vijesti i nekadašnja taekwondo reprezentativka Lana Banely.  Od izvora bliskih bivšem paru saznali smo kako je vezu prekinuo, četrnaest godina od Lane stariji, Silvio Marić, ali ni oni nisu znali zašto.
Kad smo kontaktirali s njom, Lana Banely rekla je da ne želi komentirati prekid. Prokomentirala je tek kako je jako zadovoljna svojim fotografijama koje je za prošli broj Extre snimila Extrina fotografkinja Mateja Vrčković. Ni Silvio Marić nije želio razgovarati o toj temi. Kada je saznao koji je razlog našeg poziva, opravdao se da je na sastanku i da ne može razgovarati.
Tako tajanstveni Silvio Marić i Lana Banely bili su i prije nešto više od godine dana, kada se saznalo za njihovu vezu. Tada su kometirali kako se već dugo poznaju, ali su samo prijatelji i kolege. Naime, u to su vrijeme zajedno na Radio Ciboni vodili sportsku emisiju "Sport plus". Silvio Marić je, kao i neke druge njegove kolege, nakon igračke karijere otvorio nogometnu akademiju, a Lana Banely već je dugo prisutna u sportu. Naime, bila je prvakinja u taekwondou, vodila je razne sportske emisije, a i bivša je Miss sporta.
Svoju su vezu Silvio Marić i Lana Banely ipak potvrdili novinarima kada su se zajedno fotografirali na otvorenju kina CineStar u shoping centru Avenue Mall u Zagrebu. Bilo je to u listopadu prošle godine. Nedugo nakon toga Silvio Marić snimljen je kako plaća kaznu za parkiranje nakon što je Lani pauk odvezao automobil. Tada je izjavio kako ga svi prijatelji zezaju da je papak jer djevojci plaća parking te dodao kako Lana ubuduće mora paziti gdje parkira jer on više neće ići u Zagrebparking. Nagađanja o njihovoj mogućoj svadbi pojavila su se nakon što je Lana izjavila da njezin dečko uskoro više neće biti neženja, a Marić je na tu njenu izjavu rekao kako još nisu odredili točan datum jer moraju još puno toga obaviti. Kako trenutno stvari stoje, vjenčanja, bar zasad, ipak neće biti.
Puno pričati o bivšoj vezi nije željela ni manekenka Ana Krpan.
“Pa to s Danielom i sa mnom je već stara vijest. Nemam vam što o tome reći. Nije bilo nikakvih skandala i sapunica. Jednostavno smo prekinuli i to je to. A zašto me to pitate? Hoćete li pisati o tome?” rekla je tridesetogodišnja manekenka kada smo je pitali je li istina da je prekinula vezu s Danielom Tomićem, sinom Franje Tomića, vlasnika autokuće Tomić & Co, generalnog zastupnika automobila BMW i Land Rover za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.
Budući da Daniel Tomić već dulje vrijeme stanuje u Njemačkoj, gdje vodi tvrtku za klimatizaciju, i njegova je tadašnja djevojka Ana Krpan većinu vremena provodila u Münchenu. Dok je njezin dečko radio, ona je pripremala ispite za fakultet ekonomije i nosila modne revije. Ovaj se modno-poduzetnički par rijetko mogao vidjeti u Hrvatskoj, osim ljeti, kada bi jahtom plovili oko jadranskih otoka. Tako su i prošlo i pretprošlo ljeto proveli krstareći. Budući da njemački broj telefona manekenke Ane Krpan nije bio uključen, nazvali smo njezinu majku, vlasnicu modne agencije Casper, koja je rekla kako je njezina kći Ana u Hrvatskoj te da će nam je dati na telefon. Na pitanje znači li prekid njezine veze da će opet stanovati u Zagrebu, Ana Krpan samo je kratko odgovorila: “Za sada sam tu, da.”  

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika