31.08.2008. / 10:59

Autor: Nina Tomljanović

Crni vikend

U 48 sati 11 poginulih na cestama

U posljednjih 48 sati na hrvatskim je cestama život izgubilo 11 osoba. Poginulo je tri motociklista, jedan biciklist dok je u sudarima automobila poginulo sedam osoba.

Jučer nešto iza podneva kod Malinske je smrtno stradao motociklist koji se sudario s teretnim vozilom njemačkih registracijskih oznaka.

Na državnoj cesti između Novske i Brestača jučer je također poginuo još jedan motociklist a do nesreće je došlo nakon što je motociklist, zbog prevelike brzine, nakon silaska s autoceste Zagreb-Lipovac, izgubio nadzor nad motociklom i podletio pod automobil koji je naišao iz suprotnog smjera.

U tom automobilu su bile dvije muške osobe, od kojih je je jedna preminula u bolnici dok se druga osoba bori za život.

U noći na nedjelju kod Ivanića u prevrtanju vozila poginula majka troje djece.

U mjestu Lug dogodila se nesreća u kojoj je život izgubio 37-godišnji vozač motocikla. Prema riječima policije, do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

Kod čvora Vrpolje jučer su poginule tri osobe. Uz dvojicu vozača koji su preminuli na mjestu nesreće u šibenskoj bolnici je od zadobivenih ozlijeda preminula 57-godišnja žena.

U petak je u sudaru s teretnim vozilom na cesti Varaždin-Ivanec poginula 49-godišnja žena.

U Gornjostupničkoj ulici kamion je naletio na biciklistu koji je na putu do bolnice umro od teških ozljeda. Nesreća se dogodila u petak oko 18 sati.

U petak je na cesti u Rinkovcu kod Lepoglave pronađen mrtav muškarac. Službenici Policijske uprave varaždinske su izvijestili da je prema vrsti ozlijede muškarac najvjerojatnije stradao u prometnoj nesreći.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika