03.09.2008. / 11:40

Autor: Mateja Šarlija

Transfer

Stankovića zovu u Beograd

I sam je Stanković potvrdio da je dobio ponudu da napusti HTV, no ističe da je za matičnu kuću vezan ugovorom još do kraja ovog mjeseca

Nedavno je i službeno potvrđeno da je Aleksandar Stanković dobio ponudu da napusti HTV te svoju emisiju "Nedjeljom u dva" nastavi voditi u sklopu beogradske producentske kuće Emotion koja bi ju potom prodavala televizijama u Srbiji, Hrvatskoj i BIH.

I sam je Stanković potvrdio za vecernji.hr da je dobio takvu ponudu prije desetak dana, ali i naglasio kako je još do kraja ovog mjeseca vezan ugovorom za HTV. "Zvali su me iz Emotiona, ali ja imam ugovor za HTV koji mi ističe krajem ovoga mjeseca i HTV će imati prvenstvo u pregovorima o daljnjoj sudbini te emisije", rekao je i dodao da bi u slučaju da njegova emisija ikad nekamo i prijeđe, iako koncepcijski ista, morala promijeniti ime, jer je sadašnje HTV-ova licenca, a ne njegova.

Tu su informaciju potvrdili i u Emotionu. "Da, sa Stankovićem smo kontaktirali, ali ne bih govorila o konkretnim detaljima ni ponudama. Cijenimo to što Stanković radi i ako budemo imali zajedničkih interesa, rado bismo surađivali s njim", komentirala je Emotionova glasnogovornica Marinela Kvapil.

Inače, Emotion je već potpisao ugovor s HTV-ovom voditeljicom Nikolinom Pišek koju će angažirati u prvom regionalnom glazbenom reality showu "Operacija Triumph" koji će se prikazivati u zemljama bivše Jugoslavije, a u Hrvatskoj će ga prenositi Nova TV. U tročlanom će žiriju uz beogradsku estradnu zvijezdu Marinu Tucaković i Harisa Džinovića iz BiH biti i Tonči Huljić.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika