03.09.2008. / 13:59

Autor: Mateja Šarlija

Nova bizarna ljubav na pomolu

Michael Jackson i Pamela Anderson viđeni zajedno

Viđeni su nedavno u hotelu Shuttlers u Malibu Beachu, a svjedoci tvrde da su djelovali vrlo prisno

Legendarni kralj popa, kontroverzni Michael Jackson ponovno šokira javnost. Ovaj put, međutim, nije riječ o novoj pedofilskoj aferi ili još jednom estetskom zahvatu, nego o ljubavi- i to ni manje ni više nego s napoznatijom "baywatch curom" Pamelom Anderson. Naime, njih dvoje su nedavno viđeni zajedno u hotelu Shuttlers u Malibu Beachu, a svjedoci tvrde da su djelovali vrlo prisno.

"Sve su dogovorili njihovi ljudi u potpunoj tajnosti. Naime, Michael postane vrlo nervozan kad misli da ga prate, pa je odabrao neutralno mjesto za prvi sastanak s Pamelom. Ona se ponašala vrlo koketno, kao i obično, a činilo se da i Michaelu to odgovara", rekao je neimenovani izvor britanskom Daily Mailu.

Da tu ima i nešto više daje naslutiti činjenica da su viđeni u međuvremenu još jednom, ovaj put u Country Martu u Malibuu gdje su navodno razgovarali o djeci i Michaelovom novom albumu.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika