05.09.2008. / 16:16

 

Natječaj za ravnatelja policije

Benko: Nisam u sukobu s ministrom Rončevićem

"Da Vlada ne želi da budem na ovom mjestu, ne bi me ni imenovala pomoćnikom ministra unutarnjih poslova", kazao je Rončević, ističući kako se radi o legalnom natječaju, nakon kojeg će "uskoro biti imenovan ravnatelj policije i ostali kadar koji trenutačno nedostaje"

Ravnatelj policije Marijan Benko opovrgnuo je danas nagađanja koja su se pojavila u medijima o sukobu između njega i ministra unutarnjih poslova Berislava Rončevića, a prema kojem ga se navodno Rončević raspisivanjem natječaja za novog ravnatelja policije želi riješiti.

"Da Vlada ne želi da budem na ovom mjestu, ne bi me ni imenovala pomoćnikom ministra unutarnjih poslova", kazao je Rončević, ističući kako se radi o legalnom natječaju, nakon kojeg će "uskoro biti imenovan ravnatelj policije i ostali kadar koji trenutačno nedostaje", piše Večernji list.

S druge strane, za sada nije poznato na koji će način Vlada imenovati novog ravnatelja, iako je natječaj za novog ravnatelja zaključen 31. srpnja. Podsjetimo, Rončević je u srpnju ukinuo funkciju pomoćnika ministra policije, što je također funkcija koju obnaša Marijan Benko.

Vezane vijesti

Finci pokreću policijsku istragu: Pod sumnjom poslovi Patrie u Hrvatskoj

Finci pokreću policijsku istragu: Pod sumnjom poslovi Patrie u Hrvatskoj

Finska policija uskoro bi mogla krenuti s istragom koja bi proučavala moguće podmićivanje hrvatskih dužnosnika od strane finske tvrtke Patria, koja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika