07.09.2008. / 11:41

 

Opovrgavanje

Jarnjak: Miroslav Tuđman se nudio nama

"Nije istina da sam se složio s njegovim zahtjevima, a da ih je stranka odbacila. Nek laprda što hoće!", poručio je Jarnjak.

Glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak kazao je u izjavi za Večenji list kako je Miroslav Tuđman preko njihovog zajedničkog prijatelja zahtijevao da ga uoči zadnjih parlamentarnih izbora primi u prostorijama stranke.

"Tada mi je rekao da bi obitelj Tuđman podržala HDZ na izborima, ali uz određene uvjete koje ne želim otkrivati. Kada ih je naveo, pitao sam ga što bi njegov otac rekao da mu je netko s takvim zahtjevima došao na razgovor.

On se na to trgnuo, rukovali smo se i razišli rekao je danas Ivan Jarnjak, glavni tajnik HDZ-a.", navodi Jarnjak u Večernjaku, opovrgavajući time izjavu Miroslava Tuđmana da je upravo sam Jarnjak u ime HDZ-a od njega zahtijevao podršku obitelji Tuđman.

Tuđman je, podsjetimo, u medijima kazao kako su uvjeti da bude na listi HDZ-a za Sabor kao nezavisni kandidat koji u parlamentu ne bi bio protiv suradnje s Haagom, ali bi bio protiv suradnje s Tužiteljstvom. Međutim, Jarnjak je kazao kako se radi o netočnim tvrdnjama.

Vezane vijesti

Miroslav Tuđman ušao u HDZ

Miroslav Tuđman ušao u HDZ

Saborski zastupnik Miroslav Tuđman priopćio je danas da je ušao u Hrvatsku demokratsku zajednicu kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti u HDZ one… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika