10.08.2008. / 10:38

 

Brutalno otvaranje sezone

Nile-dolazak velikana death metala u Zagreb

Uz Nile, na ovom death metal otvorenju sezone nastupaju i Belphegor i Grave. U sklopu zajedničke turneje, Nile u Zagreb dolazi iz Sofije

Početak nove koncertne sezone u Boogaloou kreće u srijedu, 9. rujna u 21 sati,  koncertom predstavnika Brutal death metal scene - Nile. Uz Nile, na ovom death metal otvorenju sezone nastupaju i Belphegor i Grave. U sklopu zajedničke turneje, Nile u Zagreb dolazi iz Sofije.

Nile je brutal death metal bend, nastao 1993. godine u Južnoj Karolini. Glazba i tekstovi su im inspirirani drevnim egipatskim misticizmom, povijesti, religijom i umjetnosti. Do sada su izdali pet albuma, od kojih je posljednji, Ithypallic, izdan za 'Nuclear Blast'. Već 15 godina su sinonim za brutal metal širom svijeta.

Ulaznice za koncert možete kupiti u klubu Boogaloo, Route 66, Heavy metal shopu Runa, Metal baru Runa, Integralu i svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima po cijeni od 140 kuna u pretprodaji. Na blagajni kluba cijena će biti 170 kuna. 

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika