15.09.2008. / 10:31

Autor: Ivana Matić

Lucija i Boris Novković

Postat ćemo roditelji prvi put

Zagrebački kantautor i njegova supruga očekuju prinovu; iako je u petom mjesecu trudnoće, novinarka je do sada uspješno skrivala trbuščić, a vijest o tome da će dobiti dijete sretni je par podijelio tek s najbližima, ne želeći da javnost zna za to

"Sretna sam što ću postati majka i radujem se novoj ulozi u svome životu", bio je jedini komentar Lucije Novković, supruge zagrebačkog kantautora Borisa Novkovića. Diplomirana novinarka Lucija Novković u petom je mjesecu trudnoće, koju je do sada uspješno skrivala. Ipak, trbuščić više ne može sakriti, a vijest da će dobiti prvo dijete do sada su znali samo najbliži jer par to nije želio podijeliti s javnosti.

To da priželjkuju dijete dao je već naslutiti 40-godišnji Boris Novković u svojim intervjuima. "Velika mi je želja postati otac i to što prije", rekao je Novković za Gloriju, a slične odgovore davao je u većini tekstova u zadnjih godinu dana. Proljetos, uoči izlaska njegova 13. studijskog albuma, "Zapisan u tebi", posvećenog ocu Đorđu Novkoviću, Boris Novković je u istom intervjuu rekao kako su u novom domu, u koji su se uselili, predvidjeli i dječju sobu.

U praznoj sobi novouređenog stana u urbanoj vili s vrtom, koji su kupili u sjevernom dijelu grada, ubrzo će tako biti i dječji krevetić. Očekuje li par rođenje djevojčice ili dječaka, Lucija Novković nije htjela komentirati.

U vezi je s Borisom Novkovićem od 2000. godine. Ljubav je započela na jednom od festivala koji se održavaju na moru, s kojeg je Lucija izvještavala za Obiteljski radio. Danas Lucija Novković uređuje modne stranice magazina News. Nakon tri godine zajedničkog života, 14. rujna 2003. Boris Novković i Lucija Matić oženili su se u maloj crkvici na vrhu brda iznad Šmarjeških toplica, u mjestu Bela Cerkev u Sloveniji. Mjesto vjenčanja odabrali su tražeći najmanju i najzabačeniju crkvicu, kako bi vjenčanje i svadbu obavili u krugu najbliže rodbine i prijatelja, što dalje od medija i senzacija.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika