15.09.2008. / 15:19

Autor: Nina Tomljanović

Zagreb

Policija uhitila trojicu mladih razbojnika

Riječ je o trojici mladića 20-tih godina koji su prvu pljačku izveli u veljači, a na meti su im bile trgovine u raznim dijelovima grada, dok su jednu trgovinu u Trnskom "posjetili" čak tri puta

Danas je zagrebačka policija uhitila bandu mladih razbojnika pod sumnjom da su u posljednjih osam mjeseci opljačkali osam trgovina.

Riječ je o trojici mladića 20-tih godina koji su prvu pljačku izveli u veljači, a na meti su im bile trgovine u raznim dijelovima grada, dok su jednu trgovinu u Trnskom "posjetili" čak tri puta.

Policija ih je sprovela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a traga se za još jednim mladićem razbojničke skupine, čiji je identitet još uvijek nepoznat.

U pljačke su obično išli nakon 22 sata. Dok bi jedan čuvao stražu, dvojica razbojnika ušli bi u trgovinu i plinskim pištoljem zaprijetili prodavačici koja bi im u strahu predala novac.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika