22.09.2008. / 11:00

Autor: Ružica Đukić

Robert Knjaz i supruga Zrinka čekaju bebu

Televizijski voditelj Robert Knjaz i njegova supruga Zrinka ponovno će postati roditelji. Naime, Zrinka je u četvrtom mjesecu trudnoće, a još nije poznato očekuje li par djevojčicu ili dečka.

Supružnici Knjaz već su roditelji šestogodišnje Sunčice i devetogodišnjeg Emanuela.

Robert Knjaz, voditelj poznat po otkačenim i zabavnim emisijama za RTL Televiziju, priprema novi show te se nalazi u Egiptu pa stoga nismo uspjeli popričati o prinovi koju očekuje početkom godine.

U većini svojih intervjua taj je tridesetšestogodišnji urednik i voditelj često naglašavao kako mu je obitelj na prvome mjestu i kako toliko obožava djecu da bi ih mogao imati pedesetero. Kako je izjavljivao, nikad mu nije bio problem igrati se sa svojom djecom jer je i sam još "klinjo".

U ožujku je za magazin Gloria u jednom razgovoru izjavio:

“Mogu s ponosom reći da sam svu svoju djecu pri dolasku na svijet osobno dočekao i pozdravio. Tako i treba dočekati nekoga tko vam svaki dan u život donosi sunce.” Tada je, na sebi svojstven način, opisao kako se osjećao nakon što mu je supruga rodila kćer Sunčicu: “A ja? Ja sam se dobro držao dok nisam vidio malo klupko. Tada je naravno krenula dlakava muška suza, al sam se suzdržavao da ljudi ne vide. Navijači ne plaču. Al' ne možeš kad je pred tobom nešto najvrjednije što ćeš ikad napraviti u životu. Kakve emisije, kuće i auti. Odjednom ti je savršeno jasno koje su najvažnije stvari u životu.”

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika