22.09.2008. / 16:48

Autor: Nina Tomljanović

Najava koncerta

Brojni izvođači na Tuborg Green Festivalu

Nakon Rusije, Srbije i Bugarske i Kazahstana, gdje se Tuborg Green fest već održao, početkom rujna, festivalska zabava premijerno stiže i u Hrvatsku.

Veliki glazbeni spektakl u Zagrebu će se održat 3.i 4. listopada te će ugostiti brojne glazbenike s domaće i svjetske scene.

Tako će u zagrebačkoj dvorani "KC Dražen Petrović" u petak, 3. listopada 2008. godine posjetitelji moći uživati u nastupu Kaiser Chiefsa. Prije poznatih britanskih rokera, publiku će zagrijavati Lollobrigida, Edo Maajka, a festival će završiti nastupom Kirila Džajkovskog.

Drugi dan festivala održat će se u zagrebačkoj Tvornici, a tamo će svoj nastup održati Laka, Jinxi, Pips Chips & Videoclips i Psihomodo Pop. Koncert počinje u 19:30 sati, a u 23:30 sati u klubu Sax će nastupiti grupe Detour i Letu Štuke.

Tuborg Green je širom svijeta, kao organizacijski partner ili organizator, prisutan na najvećim muzičkim događajima. Najviše se izdvajaju Roskilde festival u Danskoj i Exit festival u Srbiji.

Festival neprekidno putuje Europom te je ugostio jedne od vodećih glazbenika kao što su Metallica, Red Hot Chilli Pappers, Franz Ferndinand i mnogi drugi.

Besplatan prijevoz na Tuborg Green Fest

U sklopu akcije ''Nemoj piti i voziti'' t+na dan festivala je održan besplatan prijevoz ZET-om. Sve što vam treba je ulaznica Tuborg Green Festa, a besplatno će se moći voziti na dan festivala od 17 pa do 5 sati ujutro sljedećeg dana. Sve informacije o besplatnom prijevozu možete pronaći na internetskim stranicama www.tuborg.com.



Vezane vijesti

Krokodil - Književni festival

Krokodil - Književni festival

Zagreb, 13. lipnja 2012. - Novi veliki ljetni festival Krokodil, regionalni i internacionalni festival čitanja, po prvi put od svog osnivanja održat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika