24.09.2008. / 08:46

Autor: Nina Tomljanović

Skupo lobiranje

Sanader Mesiću: "Ne želim polemizirati preko medija"

Mesić je u emisiji Hrvatskog radija rekao da će od Ministarstva vanjskih poslova zatražiti izvješće o novcu koji pojedina hrvatska veleposlanstva troše na lobiste

Premijer Ivo sanader nije želio komentirati jučerašnju izjavu predsjednika Stjepana Mesića koji je ocijenio da hrvatsko veleposlanstvo previše troši za lobiranje za hrvatske interese.

"Ne mogu to komentirati. Ne želim s predsjednikom polemizirati preko medija", odgovorio je Sanader jučer u New Yorku gdje sudjeluje u radu 63. Godišnjeg zasjedanja Opće skupštine UN-a.

Mesić je u emisiji Hrvatskog radija rekao da će od Ministarstva vanjskih poslova zatražiti izvješće o novcu koji pojedina hrvatska veleposlanstva troše na lobiste, a posebno o troškovima veleposlanstva u SAD-u. "Dok je ondje bio Miomir Žužul, ta je ambasada najviše trošila, a sad vidim da opet prednjače", rekao je Mesić koji smatra da Hrvatskoj lobisti uopće ne trebaju.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika