24.09.2008. / 11:17

 

Prve posljedice sukoba?

Brownova ministrica prometa napušta vladu Velike Britanije

"To je odluka donesena iz obiteljskih razloga. Kelly želi provoditi vrijeme sa svoje četvero djece u dobi od pet do 11 godina", kazao je Gordon Brown, prema svim eminentnijim anketama, najnepopularniji premijer u posljednjih nekoliko desetljeća na Otoku

Britanski premijer Gordon Brown najavio je kako će britanska ministrica prometa Ruth Kelly napustiti vladu "iz obiteljskih razloga", ističući kako njezin potez nema veze sa unutarstranačkim sukobima koji sve više uvjetuju raskol Laburističke stranke.

"To je odluka donesena iz obiteljskih razloga. Kelly želi provoditi vrijeme sa svoje četvero djece u dobi od pet do 11 godina", kazao je Gordon Brown, prema svim eminentnijim anketama, najnepopularniji premijer u posljednjih nekoliko desetljeća na Otoku.

Naglasio je kako mu je ministrica ostavku najavila još prošlog svibnja, ujedno nazvavši špekulacijama navodnu povezanost ostavke ministrice sa pozivima za njegovom ostavkom koji su se u posljednje vrijeme čuli iz redova njegove Laburističke stranke.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika