24.09.2008. / 14:55

Autor: Petra Horvat

Split

Odgođeno suđenje Cviku

Suđenje se očekuje najkasnije krajem listopada

Suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku i 15 dilera, koje se trebalo održati na splitskom Županijskom sudu, odgođeno je zbog nedolaska troje optuženih: Kristine Dragojević, Tee Cetinić i Gorana Surjana.

Kristina Dragojević se navodno nalazi na odvikavanju od heroina, no sudac Zoran Matulović nije želio otkriti u kojoj se komuni odvikava.

Goran Surjan je svoj nedolazak najavio večer prije suđenja zbog, kako je rekao, povišene temperature. Njegov je odvjetnik Boris Milošević rekao kako se radi o temperaturi od 40 stupnjeva.

Optužena Tea Cetinić se zbog dilanja nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Slavonskoj Požegi, a splitski joj je sud poziv poslao u dubrovački zatvor, misleći da se ona tamo nalazi. Tea Cetinić je u međuvremenu premještena u požeški zatvor.

Cvitanović je optužen da je organizator skupine koja je preprodavala drogu na Korčuli. Policija je prilikom njegovog uhićenja pronašla prijenosno računalo na kojima su zabilježene transakcije i kontakti.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika