26.09.2008. / 16:32

Autor: Katarina Zorić

Spektakl u Budvi

Energična Madonna pokazala zašto je pop kraljica

Iako je početak koncerta bio najavljen za 21 sat, Madonna je na binu izašla u 21.50. Slavna pjevačica na scenu je izašla u crnom korzetu i dugim crnim čizmama, a spektakl je ovorila pesmom „Candy shop“, dok su iznad koncertne arene kružila dva helikoptera. "U redu Budva, idemo zagrijati ovo mjesto", uzviknula je Madona

Pop kraljica Madonna napravila je sinoć nesvakidašnji show u Budvi. Oko 70.000 ljudi na plaži Jaz uživalo je u spektakularnom nastupu energične pedesetogodišnje zvijezde. Početak koncerta označilo je ogromno slovo M koje je zasvijetlilo na ogromnoj bini, dimenzija 90 puta 50 metara, a u kraljevskoj fotelji sjedilo je njezino glazbeno veličanstvo Madonna.

Iako je početak koncerta bio najavljen za 21 sat, Madonna je na binu izašla u 21.50. Slavna pjevačica na scenu je izašla u crnom korzetu i dugim crnim čizmama, a spektakl je ovorila pesmom „Candy shop“, dok su iznad koncertne arene kružila dva helikoptera. "U redu Budva, idemo zagrijati ovo mjesto", uzviknula je Madona.

Euforična publika koja je pristigla iz čitave regije uživala je u 110 minuta vrhunskog audio-vizualnog ugođaja. Svaki detalj bio je pažljivo isplaniran i tempiran, a svaka pjesma je imala svoj vizualni pečat. Kraljica popa još je jednom pokazala da suvereno vlada svjetskom glazbenom scenom.

Slavna 50-godišnjakinja pokazala je zavidnu fizičku kondiciju - plesala je, svirala gitaru i preskakala konopac.Oko nje su bili članovi benda, prateći vokali i mnogobrojni plesači. Program je bio podijeljen u četiri bloka. U prvom bloku Madonna je u kaubojskoj odjeći pjevala pjesme s novog albuma "Hard Candy", a u drugom bloku je pokazala sportski izgled.Treći blok prikazao je Madonnu u gipsy-folk izdanju, a četvrti u futurističkom. Između tih cjelina emitirani su inserti iz njenih spotova.

Koncert je završen u 23.40, nakon bisa tijekom kojeg je, zajedno sa publikom, Madonna otpjevala pjesme "Express Yourself", "Hang Up On You" i "Give It To Me". "Volim te Budva, bili ste predivni", poručila je na kraju pop kraljica.

Loša prometna organizacijaBrojni fotoreporteri, snimatelji i novinari akreditirani za praćenje Madonninog koncerta nisu uspjeli obaviti posao. Naime, zbog loše organizacije kasnio je autobus koji je iz Budve vozio na plažu Jaz. Problem je bio što je medijima dozvoljeno snimati prve tri pjesme na koncertu, a sedma sila zbog kašnjenja autobusa nije stigla na vrijeme tako da je posao ostao neobavljen.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika