28.09.2008. / 11:07

Autor: Katarina Zorić

Predsjednik potvrdio

Stigli rezultati istrage o spornim tajnim računima

„Stigli su prvi rezultati iz nekoliko zemalja i stigli su materijali te brojevi računa i zapisi o transferima. Taj će posao ipak krenuti. Meni se čini dobro“, kaže Mesić

Pedsjednik Stjepan Mesić potvrdio je za Novu TV da su došli prvi rezultati istrage o spornim tajnim računima te da su brojevi računa i svi transferi u rukama državnog odvjetništva. Najveći broj navodno je pronađen u Mađarskoj i na Cipru.

Istaknuo je kako ni sam ne zna što se to događa kada su u pitanju oslobađanja u aferi Maestro. „Stigli su prvi rezultati iz nekoliko zemalja i stigli su materijali te brojevi računa i zapisi o transferima. Taj će posao ipak krenuti. Meni se čini dobro“, kaže Mesić.

U razgovoru za Novu TV Mesić je otkrio da ga ljute prepucavanja na relaciji Pantovčak - Markov trg.„Mene ljuti što premijer od nekoga nešto čuje i reagira burno, a može samo uzeti telefon i pitati. Ti koji ga informiraju žele da on tako reagira. Valjda žele sukob između premijera i predsjednika. Ali i on to vrlo rado prihvaća“, rekao je Mesić.



Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika