29.09.2008. / 10:39

Autor: Nina Tomljanović

Bjelovar

Otac ubio sina a potom sebe

Uzrok tragedije koja se desila nešto iza 17 sati su prema za sada prikupljenim obavijestima poremećeni obiteljski odnosi između oca i sina

U Velikom Vukovju pokraj Garešnice jučer se dogodila obiteljska tragedija. U dvorištu obiteljske kuće, 80-godišnji Božidar Perić je iz lovačke puške ubio svog 52-godišnjeg sina Stevu Perića, a potom i sebe.

Uzrok tragedije koja se desila nešto iza 17 sati su prema za sada prikupljenim obavijestima poremećeni obiteljski odnosi između oca i sina. Prema riječima policije, otac je već duže vrijeme bio nezadovoljan načinom na koji mu sin, s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu, vodi gospodarstvo.

Stevo Perić preminuo je nakon što je otac Božidar ispalio hitac sačmenog streljiva s udaljenosti od oko tri metra, pogodivši ga u zatiljak i gornji dio leđa. Odmah nakon toga Božidar si je ispalio hitac u glavu te je odmah preminuo.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika