29.09.2008. / 14:13

Autor: Nina Tomljanović

Detalji iz knjige o francuskom predsjedniku

Sarkozy bio nasilan prema bivšoj supruzi

Navodno aktualni francuski predsjednik uoči predsjedničkih izbora 2007. napao bivšu suprugu, 51-godišnju Ceciliju, koja ga je prijavila policiji

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy imao je, sudeći prema knjizi o Nicolasu Sarkozyju 'Ljubav, prekid i izdaja' francuskog autora Huberta Couduriera, nasilničke faze sa svojim bivšim ljubavima.

Tako je navodno aktualni francuski predsjednik  uoči predsjedničkih izbora 2007. napao bivšu suprugu, 51-godišnju Ceciliju, koja ga je prijavila policiji. Unatoč tome što policija i pravosuđe nisu učinili ništa po tom pitanju, u knjizi je objavljeno da je na pritužbu Sarkozya upozorio francuski ministar unutarnjih poslova.

Na izborima 2007. godine, bivša supruga Cecilija nije glasala za svoga supruga. Bila je toliko depresivna da je završila u bolnici na antidepresivima tako da nije bila ni na pobjedničkoj proslavi svoga tadašnjeg supruga, tvrdi autor spomenute knjige.

Vrlo brzo nakon pobjede za predsjednika Francuske, Cecilija je zatražila razvod. Sarkozy nije dugo bio samac jer se u veljači oženio bivšom manekenkom i glazbenicom Carlom Bruni.

"Sarkozy može biti veoma fin, no kad mu nešto nije po volji, teško može kontrolirati svoju impulzivnu narav. On je vrlo obziran prema ljudima koji ga podržavaju, ali kad eksplodira, zna biti veoma okrutan", zaključio je autor.
U uredu francuskog predsjednika odbili su komentirati navode iz knjige.

Nicolas Sarkozy i Cecilija bili su u braku od 1996. godine

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika