01.10.2008. / 09:38

Autor: Nina Tomljanović

Selidba šefa Sabora

Luka Bebić za najam stana će davati 2200 eura

Bebić je u Petrinjskoj, u stanu od 126 metara kvadratnih godinama živio sa suprugom Gerdom, a sada se seli u stan za koji mu najam na mjesec iznosi 2200 eura

Predsjednik Sabora Luka Bebić sinoć je priopćio da se iz samog centra Zagreba, Petrinjske 31 seli u jednu od zagrebačkih elitnih zona iznad Kvatrića, u zelenu ulicu Ružičnjak 19, piše Večernji list.

Bebić je u Petrinjskoj, u stanu od 126 metara kvadratnih metara godinama živio sa suprugom Gerdom, a sada se seli u stan za koji mu najam na mjesec iznosi 2200 eura. Izvijestio je kako je zgrada u kojioj će živjeti u vlasništvu Zbora prebendara Nadbiskupije zagrebačke.

U izjavi je napisao kako nakon što proda stan u Petrinjskoj, namjerava kupiti stan koji je unajmio ako se uspije s vlasnicima dogovoriti oko cijene.

Svjestan da postoji interes za njegovo imovinsko stanje, Bebić je najavio da će objaviti i pojedinosti prodaje sadašnjeg i kupnje novog stana, u što spadaju podaci o cijenama obaju stanova, visini kredita i uvjetima otplate, jer to smatra svojom obvezom.

U imovinskoj kartici je Bebićev stan u Petrinjskoj procijenjen na 1,5 milijuna kuna, a stekao ga je zamjenom za stan u Metkoviću. Već ranije je u imovinskoj kartici poljoprivredno zemljište u Metkoviću od 28.000 četvornih metara, kuću za odmor u Slivnu od 120 “kvadrata”, te staru obiteljsku kuću u Metkoviću procijenjenu na 100.000 kuna.

Kako piše Večernji, predsjednik Sabora razliku za novi stan će kreditom namiriti sa suprugom i kćeri. S obzirom da on sa 71. godinom ne može podići kredit, dići će ga najvjerojatnije njegova kći Asija.

Vezane vijesti

Turudićev otvoreni sukob sa Špremom

Turudićev otvoreni sukob sa Špremom

Na zahtjev predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema da se predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić ispriča jer je Luki Bebiću tijekom sudskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika