02.10.2008. / 09:30

Autor: Hrvoje Šimičević

Jug Kalifornije

Planinar pronašao dokumente nestalog Stevea Fossetta

Policija je potvrdila kako ima pronađene stvari, u kojima su između ostalog i dokumenti s Fossettovim imenom. Nakon planinarovog pronalaska, policija od utorka kopnenim i zračnim snagama provodi potragu za ostacima Fossettovog zrakoplova.

Planinar Preston Morrow u udaljenom gorju južne Kalifornije pronašao je pilotsku dozvolu i druge osobne stvari koje su pripadale Steveu Fossettu, poslovnom čovjeku i avanturistu koji je nestao za samostalnog leta iz Nevade malim zrakoplovom prije 13 mjeseci, objavile su u srijedu TV mreže u SAD-u. Morrow, koji je planinario na tom području, pronašao je Fossettovu FAA pilotsku dozvolu, druge osobne dokumente i 1.005 dolara u gotovini u grmlju kraj planinarske staze, zapadno od gradića Mammoth Lakes u ponedjeljak, prenosi Hina.

TV ekipe su snimile dokumente, a Morrow je iste predao policiji, nakon što je bezuspješno pokušavao kontaktirati Fossettovu obitelj. Policija je pak potvrdila kako ima pronađene stvari, u kojima su između ostalog i dokumenti s Fossettovim imenom. Nakon planinarovog pronalaska, policija od utorka kopnenim i zračnim snagama provodi potragu za ostacima Fossettovog zrakoplova.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika