02.10.2008. / 11:20

Autor: Nina Tomljanović

Tehničke poteškoće

Juščenkov zrakoplov prisilno sletio u Kijev

"Predsjednički zrakoplov prisilno je sletio u zračnu luku Borispil zbog tehničkih problema, dvadesetak minuta nakon polijetanja i nitko nije ozlijeđen", rekla je Vannikova

Zbog tehničkih poteškoća, zrakoplov ukrajinskog predsjednika Viktora Juščenka jutros je morao prisilno sletjeti u zračnu luku u Kijevu. Glasnogovornica predsjednika Irina Vannikova je izjavila kako pri slijetanju nitko nije stradao.

"Predsjednički zrakoplov prisilno je sletio u zračnu luku Borispil zbog tehničkih problema, dvadesetak minuta nakon polijetanja i nitko nije ozlijeđen", rekla je Vannikova.

Glasnogovornica je također kazala kako je predsjednik sjeo u drugi zrakoplov te da upravo treba poletjeti u Lavov. Dodala je da će program posjeta zapadnom dijelu zemlje biti skraćen zbog izgreda.

Prema neslužbenim informacijama Juščenko je uzeo zrakoplov kojim je premijerka Julia Timošenko trebala otputovati u Rusiju, pa će zato ona zakasniti u posjet Moskvi.

Vezane vijesti

Juščenko svjedočio protiv Julije Timošenko

Juščenko svjedočio protiv Julije Timošenko

Bivši ukrajinski predsjednik Viktor Juščenko svjedočio je u srijedu protiv svoje bivše premijerke i desne ruke Julije Timošenko, kojoj se u Kijevu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika