02.10.2008. / 15:30

Autor: Katarina Zorić

Prostitucija u Osijeku

Salon kao paravan za prostituciju

Glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer izvjestila je da su kriminalističkom obradom obuhvaćene i četiri žene u dobi od 21 do 25 godina iz Osijeka i okolice protiv kojih slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku jučer je privedena 35-godišnja Osječanka, vlasnica kozmetičkog salona "De Luxe“, za koju je kriminalističkom obradom utvrđena osnovana sumnja da se bavila organiziranjem prostitucije u jednom osječkom stanu. Policija izvještava da je protiv nje podnesena kaznena prijava. Ona je od početka 2006. do 30. rujna ove godine organizirala i omogućila pružanje seksualnih usluga muškarcma za novčani iznos od 400 do 800 kuna.

Uz nju je kazneno prijavljen i 34-godišnji Osječanin zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o zlouporabi opojnih droga.

Glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer izvjestila je da su kriminalističkom obradom obuhvaćene i četiri žene u dobi od 21 do 25 godina iz Osijeka i okolice protiv kojih slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pretragom stana u Osijeku u kojemu su se pružale seksualne usluge zatečena je 35-godišnjakinja, vlasnica stana, 21-godišnjakinja iz Osijeka, 24-godišnjak iz Nove Gradiške te 34-godišnjak iz Osijeka kod kojega je pronađen pištolj za koji nema dozvolu, 0,8 grama marihuane, pakiranje "Rizla", digitalna vaga i 40 sjemenki kanabisa.

Glasnogovornica osječke policije navela je i da je pronađeno više kartica za mobitele, više CD-ova i DVD-ova za sada nepoznatog sadržaja, računalo te razna dokumentacija i više mobilnih uređaja s karticama. Pronađeni predmeti su oduzeti uz potvrdu.

Vezane vijesti

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Nakon upozorenja iz nevladinih udruga i diplomatskih krugova da je upletena u trgovinu ljudima, Slovenija će vjerojatno ukinuti izdavanje radnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika