06.10.2008. / 15:26

Autor: Hrvoje Šimičević

Ubojstvo kćeri Zvonimira Hodaka

Petrač hitno premješten u zatvoreni dio kaznionice

Petrač je naime, odmah nakon ubojstva kćeri odvjetnika Zvonimira Hodaka, koje se u centru Zagreba dogodilo oko 11.30 sati, hitno prebačen u unutrašnji kompleks Lepoglave

Zbog ubojstva Ivane Hodak, Hrvoje Petrač, koji odslužuje zatvorsku kaznu u Lepoglavi, prebačen je sa otvorenog djela kaznionice u zatvoreni, doznajemo iz pouzdanih izvora.

Petrač je, naime, odmah nakon ubojstva kćeri odvjetnika Zvonimira Hodaka, koje se u centru Zagreba dogodilo oko 11.30 sati, zbog sigurnosnih razloga hitno prebačen u unutrašnji kompleks Lepoglave.

Podsjetimo, kćer odvjetnika Zvonimira Hodaka i bivše potpredsjednice hrvatske Vlade Ljerke Mintas Hodak, ubijena je danas na stubištu zgrade u u ulici Pavla Hatza 2 u Zagrebu u 11.30 sati. Jedan od očevidaca je kazao da je iz zgrade istrčao mlađi muškarac star oko 30-ak godina u sivoj jakni i otrčao prema Trgu bana Jelačića.

Kako Nacional doznaje, ubrzo nakon ubojstva, na informativni razgovor pozvan je i dečko Ivane Hodak, Ljubo Pavasović Visković, a policija će u postaju na razgovor ubrzo pozvati i njezinog bivšeg dečka, Ivora Vucelića.

Vezane vijesti

Petrač i Mateković Zagorcu moraju vratiti 750.000 eura

Petrač i Mateković Zagorcu moraju vratiti 750.000 eura

Hrvoje Petrač i Ivan Mateković, pravomoćno osuđeni zbog otmice sina bivšeg generala i pomoćnika ministra obrane Vladimira Zagorca, moraju Zagorcu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika