07.10.2008. / 17:46

Autor: Katarina Zorić

Zvonimir Hodak za HTV:

"Ivana je ubijena zbog informacija"

Hodak je najavio da će i dalje braniti Zagorca i to 150 posto žešće. Odlučan je raskrinkati mafiju, a za to, kaže, ima i dokaze, činjenice i dokumente

Odvjetnik Zvonimir Hodak, otac ubijene Ivane Hodak , prilikom posjete Vladimiru Zagorcu u remetinečkom zatvoru dao je intervju HTV-ovoj novinarki Zrinki Delovski.

Rekao je da ne može direktno reći tko stoji iza ubojstva njegove kćeri. Ponovio je da sva ubojstva u posljednjih deset godina u Hrvatskoj imaju isti pečat.

"Mislim na onog komu je bilo u interesu i koji je tri dana nakon dolaska Zagorca u Hrvatsku odlučio likvidirati moju kćer. To je napravio jer se bojao da bi ona, s obzirom na to da je bila u vezi s odvjetnikom koji joj je mogao ispričati činjenice ili dati dokumente, mogla to proslijediti meni“, rekao je Hodak HTV-u.

Hodak je najavio da će i dalje braniti Zagorca i to 150 posto žešće. Odlučan je raskrinkati mafiju, a za to, kaže, ima i dokaze, činjenice i dokumente.

Ustvrdio je da je Zagorec čvrsto uz njega te da je poručio kako je zgranut jučerašnjim izjavama svoje bečke odvjetnice da će doći u Zagreb i pomoći mu. Smatra da je ona svoju priliku da pomogne propustila u Austriji i da s njom ne želi više razgovarati.

Jučerašnje smjene u Vladi, prema Hodakovom mišljenju, nemaju izravne veze s ovim slučajem. Vjeruje da su one politička odluka.

„Da je netko htio, mogao je odmah nakon Zagorčeva dolaska postaviti policajce koji sada stoje pred mojom kućom i sačuvati život moje kćeri. Ovo je post festum odluka i ne znam može li ona išta izmijeniti u kriminalnom miljeu“, poručio je Hodak.

Vezane vijesti

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Politolog Darko Petričić podnio je kaznenu prijavu protiv bivšega hrvatskoga predsjednika Stjepana Mesića zbog lažnog iskaza na sudu vezanog uz novac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika