08.10.2008. / 14:50

Autor: Katarina Zorić

Istraga se nastavlja

Policija obavila 150 obavjesnih razgovora

Novak je rekao kako se u Centru za kriminalistička vještačenja analiziraju svi tragovi uzeti s mjesta ubojstva 26-godišnje djevojke

Načelnik Ureda ravnatelja policije Dubravko Novak izjavio je da je policija u dosadašnjoj istrazi ubojstva Ivane Hodak obavila oko 150 obavijesnih razgovora.

Istaknuo je da se nastavlja intenzivna istraga u koju su se uključili i stručnjaci iz drugih policijskih uprava.

Novak je rekao kako se u Centru za kriminalistička vještačenja analiziraju svi tragovi uzeti s mjesta ubojstva 26-godišnje djevojke.

"Nastojimo da ta istraga ide brzim i kvalitetnim tempom kako bi što prije došli do počinitelja toga teškog kaznenog djela", rekao je Novak.

Ponovio je da na kriminalističkoj obradi toga kažnjivog djela radi posebno sastavljen tim.

Tijekom cijelog dana ispitivat će se građane koji će u grupicama dolaziti svaka dva sata. Ispituju se i zatvorenici, odnosno svi koji bi mogli imati bilo kakve podatke u vezi sa ovim slučajem.

Ivana Hodak brutalno je ubijena u ponedjeljak ujutro na stubištu zgrade u Ulici Pavla Hatza u središtu Zagreba s dva metka - jednim u sljepoočnicu, drugim u vrat.

Vezane vijesti

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija...

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija siromašnim studentima

Do 31. kolovoza bit će otvoren natječaj za dodjelu stipendije za preddiplomski studij koju u spomen na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika