09.10.2008. / 09:00

Autor: Marko Biočina

Zagreb

Policija vrši jak pritisak na pripadnike podzemlja

Policija je započela primjenjivati taktiku frontalnog napada na podzemlje, a glavna odlika takvog pristupa je neprestana kontrola svih lokacija koje su na glasu kao mjesta na kojima se okupljaju pripadnici podzemlja. Tako su jučer navečer na više mjesta na zagrebačkim ulicama mogli biti viđena stacionirana policijska vozila u kojima su se nalazili pripadnici interventne policije.

Tako je bilo i u Tkalčićevoj ulici ispred caffe bara Ramazzotti, inače poznatijem pod nazivom "Kod Bosanca". Taj lokal smatra se jednim od glavnih okupljališta pripadnika zagrebačkog podzemlja, a tome svakodnevno svjedoči golem broj luksuznih automobila domaćih i stranih registarskih tablica, koji su parkirani na cesti ispred kafića. Također, u tom kafiću policija je zabilježila više izgreda, a posljednji u nizu je bio onaj kad se splitski poduzetnik Željko Kerum u ranikm jutarnjim satima potukao s drugim gostom.

Ipak, jučer to nije bio slučaj. Ispred Ramazzottija je bio parkiran policijski kombi u ojem su bili pripadnici interventne policije koji su pretresali sve autoimobile koji bi se tamo parkirali, a sve goste kafića legitimirali. Takvim akcijama policija na pokušava izvršiti pritisak na podzemlje.

U policiji se nadaju kako će zbog njihovog povećanog pritiska netko izgubiti strpljenje i policiji anonimno dati neke korisne informacije vezane za ubojstvo Ivane Hodak, ali i neke druge neriješene slučajeve iz prošlosti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika