10.10.2008. / 09:13

Autor: Katarina Zorić

Apel Ljerke Mintas Hodak:

"Prestanite pisati laži o Ivani"

"Moja Ivana nije bila trudna. To je čista laž", rekla je Večernjaku Ljerka Mintas Hodak koja je ogorčena tekstovima o tome da je Ivani izostala mjesečnica i da je obdukcija pokazala da je njezina kći bila trudna u trenutku likvidacije

Ljerka Mintas Hodak, majka brutalno ubijene Ivane Hodak, apelirala je na medije putem Večernjeg lista tražeći od novinara da prestanu blatiti njezinu kćer. "Molim ih za pijetet prema nevinoj žrtvi moje kćeri, a Bog neka se smiluje dušama opsjednutim zlom koje su ovaj zločin naumile, osmislile i izvršile", rekla je majka ubijene Ivane.

Bivša potpredsjednica Vlade zgrožena je situacijom jer su, kako kaže, poslijednjih dana o njezinoj kćeri napisane i izrečene brojne neistine.

"Moja Ivana nije bila trudna. To je čista laž", rekla je Večernjaku Ljerka Mintas Hodak koja je ogorčena tekstovima o tome da je Ivani izostala mjesečnica i da je obdukcija pokazala da je njezina kći bila trudna u trenutku likvidacije.

Također je rekla kako Ivana nije imala stan u Centru Kaptol te da ne zna odakle dolaze takve dezinformacije i podmetanja.

"Ivana je bila anđeo, nikome nije učinila ništa nažao i nadam se da je sada među anđelima", rekla je Ljerka Mintas Hodak, dodajući da jedino traži da se njezino dijete pusti da počiva u miru Božjem.

Vezane vijesti

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija...

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija siromašnim studentima

Do 31. kolovoza bit će otvoren natječaj za dodjelu stipendije za preddiplomski studij koju u spomen na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika