10.10.2008. / 09:36

Autor: Katarina Zorić

Bandićevi prioriteti

GUP po mjeri Todorića

Agrokorove lokacije i inače su završavale na listi prioriteta i omogućavale su se prenamjene, no glasnogovornica Agrokora Anja Linić kaže da oni nisu već neko vrijeme vlasnici objekta u Dubravi, te da ta lokacija nije vezana uz njihove investicije

Na lokaciji bivše Name u Dubravi u Zagrebu moći će se graditi stambeni neboder, odlučilo je zagrebačko Poglavarstvo staviši lokaciju na listu prioriteta za izmjene Generalnog urbanističkog plana. Riječ je o lokaciji koju je iz stečajne mase prije više od šest godina kupio Agrokor i u kojoj se sada nalazi Konzum zajedno s trgovinom obuće Pitarello.

Još uvijek nije definirano kolika će biti visina i površina, ali će lokacija biti označena kao gradski projekt. To znači da će se svi urbanistički parametri posebno određivati, piše Poslovni dnevnik. Sigurno je samo da će se moći izgraditi višestuko više četvornih metara od postojeće dvoetažne izgradnje.

Agrokorove lokacije i inače su završavale na listi prioriteta i omogućavale su se prenamjene, no glasnogovornica Agrokora Anja Linić kaže da oni nisu već neko vrijeme vlasnici objekta u Dubravi, te da ta lokacija nije vezana uz njihove investicije.

Nama u Dubravi je treća lokacija u tek započetim izmjenama GUP-a koja se veže za Agrokor Ivice Todorića, a kojoj se dozvoljava veća izgradnja.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika